top of page
P4070066_edited.jpg
THE ENGLISH CLUB

The English Club on 3–5-vuotiaiden kerho, jossa opitaan englantia yhdessä leikkien ja laulaen. Samalla harjoittelemme kaveritaitoja, toisen kehumista ja auttamista sekä eskarissa ja koulussa tarvittavia taitoja: keskittymistä, puheenvuoron antamista ja pyytämistä sekä keskustelutaitoja. Tavoitteena on innostaa, kannustaa ja herätellä kiinnostusta uuden kielen oppimista kohtaan. Lapsen ei tarvitse osata englantia osallistuakseen tähän kerhoon.

Uusia taitoja harjoitellaan kerhossa pienellä porukalla monipuolisten leikkien, tehtävien ja harjoitusten avulla. Tärkeintä on, että lapsi saa paljon positiivista palautetta ja onnistumisen kokemuksia. Myönteinen asenne edesauttaa oppimista ja rakentaa itseluottamusta omaan itseen oppijana.

Opettaja Emma on kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja, jolla on vuosien kokemus esi- ja alkuopetuksesta sekä varhennetusta englannin opetuksesta peruskoulussa. Pedagogisen koulutuksen ja kokemuksen lisäksi Emma puhuu englantia toisena äidinkielenään. Emmalle tärkeintä opettamisessa on myönteisen ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa lapsi uskaltaa yrittää ja ylittää itsensä.

2024 kevään kerhot Jätkäsaaressa:

7.3.2024 - 16.5.2024 (Ei helatorstaina 9.5.)

Torstaisin 17.00-17.45 Kanariankuja 4

Kauden hinta: 165 € sis. alv 24%.

Lisätiedot: emma@educampfinland.com

"Enkkukerho sai 3-vuotiaamme innostumaan kielestä niin, että kävi sitä opettamassa omassa päiväkodissaankin. Loman loputtua on enkkukerhon jatkuminen yksi odotetuimmista asioista. Ja ope - hän on mitä mainioin!"

-Kerholaisen vanhempi

P4070136.jpg

"Tykkäsin kovasti leikeistä,
etenkin leijonasta"

-Kerholainen 5v

bottom of page