top of page
P4070066_edited.jpg
ENGLISH CLUBS

The English Club on 3–5-vuotiaiden kerho, jossa opitaan englantia yhdessä leikkien ja laulaen. Samalla harjoittelemme kaveritaitoja, toisen kehumista ja auttamista sekä eskarissa ja koulussa tarvittavia taitoja: keskittymistä, puheenvuoron antamista ja pyytämistä sekä keskustelutaitoja. Tavoitteena on innostaa, kannustaa ja herätellä kiinnostusta uuden kielen oppimista kohtaan. Lapsen ei tarvitse osata englantia osallistuakseen tähän kerhoon.

The Eskari Club tukee kielirikasteisen esikoulun opetusta rohkaisten lasta käyttämään uutta kieltä ja löytämään iloa jo vähäisestäkin kielitaidosta. Kahdella kielellä harjoittelu kehittää lapsen ongelmanratkaisutaitoja, luovaa ajattelua ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Näitä taitoja harjoitellaan kerhossa pienellä porukalla monipuolisten leikkien, tehtävien ja harjoitusten avulla. Tärkeintä on, että eskarilainen saa paljon positiivista palautetta ja onnistumisen kokemuksia. Myönteinen asenne edesauttaa oppimista ja rakentaa itseluottamusta omaan itseen oppijana. The Eskari Club on erinomainen lähtölaukaus kohti koulupolkua!

Opettaja Emma on kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja, jolla on vuosien kokemus esi- ja alkuopetuksesta sekä varhennetusta englannin opetuksesta peruskoulussa. Pedagogisen koulutuksen ja kokemuksen lisäksi Emma puhuu englantia toisena äidinkielenään. Emmalle tärkeintä opettamisessa on myönteisen ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa lapsi uskaltaa yrittää ja ylittää itsensä.

2022 syksyn kerhot Jätkäsaaressa:

22.9.2022 - 24.11.2022 (Ei viikolla 42)

Torstaisin 17.00-17.45 Kanariankuja 4 (3-5 -vuotiaat)

Torstaisin 18.00-18.45 Kanariankuja 4 (Eskarilaiset)

Kerhon hinta syyslukukaudesta: 145€ sis. alv 24%.

Lisätiedot: emma@educampfinland.com

"Enkkukerho sai 3-vuotiaamme innostumaan kielestä niin, että kävi sitä opettamassa omassa päiväkodissaankin. Loman loputtua on enkkukerhon jatkuminen yksi odotetuimmista asioista. Ja ope - hän on mitä mainioin!"

-Kerholaisen vanhempi

P4070136.jpg

"Tykkäsin kovasti leikeistä,
etenkin leijonasta"

-Kerholainen 5v

bottom of page